Fullt upp

Oj, nu har det gått några dagar utan något skrivande och vi har till vår stora förtjusning upptäckt att bloggen (ironiskt nog) har blivit mer populär under uppehållet. Anledningen till denna inaktivitet är att vi har haft fullt upp med musikfestivalen Way Out West. Just nu håller vi fortfarande på och återhämtar oss så det får bli en kortfattad uppdatering.

Jozé González startade och hans röst var lika underbar live som inspelad. Hans framträdande var kanske inte det mest spännande och han tog ingen större kontakt med publiken då han satt på en pall lite undangömt och sjöng varje låt med slutna ögon- men all cred ska han ha för känsla och röst. Därefter var det panikrus till andra scenen där Kelis skulle uppträda. Nu kan vi börja snacka party- helt sjukt drag. Hon slog i alla fall mina förväntningar. Efter det slängde vi i oss hemskt torr falafel och drack mineralvatten ur en flaska utan kork. Korken beslagtogs vid köpet av flaskan eftersom den lilla plastkorken ansågs vara en fara för allmänheten. Sedan var det dags att inta positionerna inför N.E.R.D spelningen. Vi ställde oss ungefär en timme innan spelningen och fick hyfsat bra platser nära scenen. Resten kan bara beskrivas som magi. Pharrell och hans crew bjöd på den överlägset bästa showen och fick en timme att kännas som fem minuter. Efter N.E.R.D gick vi för att lyssna på en 30 min sen Lil'Kim. Hon körde en massa partyhits och skapade skön stämning men nästan inga av låtarna var hennes egna. På de få låtar där hon faktiskt bestämde sig för att öppna munen och sjunga hörde man den förinspelade rösten tydligare än det hon sjöng live. Självfallet finns det väääldigt mycket mer att skriva om denna dag men det här får räcka för nu. =D Hej så länge! // Zuzan

                                     

                                     Jozé González



                                   

                                   N.E.R.D

                                      

                                        Kelis



                                       

                                       Lil'Kim

Sömnproblem?

Solen har gått upp och jag är fortfarande inne på facebook, någon som har numret till Anonyma Datanördar?

//Zuzan

Otippat!

Det här måste vara det härligaste jag hört på länge, sjukt roligt och helt otippat bra! http://www.youtube.com/watch?v=1CIbPC5dj7Q

//Zuzan

Var är Rana?

Paniik!! Har inte haft någon internetuppkoppling på ett dygn nu och har därför inte kunnat uppdatera bloggen. Varför Rana inte har skrivit något eller hört av sig är dock ett mysterium...så snälla om någon hittar henne förvirrad på stan eller sovandes på en parkbänk, hör av dig till mig genom att kommentera detta inlägg. Hennes namn, adress och telefonnummer är skrivet på hennes arm. Hittelön utlovas till den som lyckas hitta Rana.

//Zuzan

2/8

Även om Zuzans inlägg är mycket informativt måste jag tyvärr berätta att det inte innehåller hela sanningen. 
Då Zuzan sprang om kring som en galning och skämde ut mig/oss var jag tvungen att ta till hårdhanskarna. Min plan var att stänga in getingarna under glas mm men Zuzan insisterade på att jag skulle döda dem. 

Jag hoppas att vi inte får PETA efter oss nu.

Rana      

Bloggfri dag

Igår var en bloggfri dag. Bloggdrottningarna tog en dag ledigt från skrivandet för att ge sig ut i den riktiga världen och grilla. Det blev en väldigt händelserik kväll som jag ska försöka återberätta så gott jag kan.

Det började med en utflykt till Hemköp för att införskaffa alla nödvändigheter inför grillningen. Uppgiften skulle visa sig vara svårare än väntat då lövbiffen vi hade tänkt grilla kostade lika mycket som våra livsbesparingar- så vi fick nöja oss med vanlig korv istället. Just när allt såg dystert och hopplöst ut såg vi en ljusglimt. Rana fick helt oväntat syn på en ketchupflaska av märket "Hemköp" som otroligt nog endast kostade 10 kr!!! När chocken hade lagt sig förstod vi att detta kunde bli årets fynd och jag kunde känna värmen sprida sig i hela butiken.

Två cola-burkar och en marshmallowpåse senare var vi på väg hem till Rana för att plocka med oss allt som Rana hade glömt ta med sig inför utflykten. Allt flöt på som planerat ända tills Rana upptäckte att vi hade glömt köpa senap. Hennes lösning på detta problem var att klämma ut senap i en plastpåse, detta kanske låter som en bra idé men resultatet blev allt annat än bra- (se bifogad bild).

Efter en lång promenad kom vi äntligen fram till Slottskogen, där det tydligen hålls någon slags skejttävling. Tyvärr blev det dock inga snygga skejtarkillar med bar överkropp för vår del då 1. kvällens tävling var för tjejer och 2. dagens tävlingar tog slut precis när vi kom fram.

Istället gick vi och satte oss på en gräsmatta för att starta kvällens huvudaktivitet- grillning. Vad vi inte visste var att denna kväll snart skulle ta en dramatisk vändning och istället präglas av skräck, oror och ett flertal attacker, som till slut skulle resultera i ett mord och en gisslan. Attackerna började ca 5 min efter att vi startat grillen och de kom helt oväntat. Till en början var det bara en men så småning om blev de bara fler och fler. Efter en halvtimmes terror bestämde sig Rana för att ta saken i egna händer för att göra slut på eländet. Den annars så harmoniska och livsbejakande lilla krabaten förvandlades till en kallblodig mördare då hon lyfte ketchupflaskan och mosade en utav getingarna som vägrade lämna oss i fred. Jag vet vad ni alla frågar er just nu och svaret är - JA, ketchupflaskan hon använde var den som vi fyndade på Hemköp för 10 kr! Trots denna dramatiska handling blev de andra getingarna inte avskräckta. Bara minuter efter dådet kom ännu en geting flygandes mot oss och den vägrade lämna oss i fred. Rana såg ingen annan utväg än att lägga kartoglådan från engångsgrillen ovanpå den för att hålla den fånge.

Givetvis blev den fritagen innan vi gick hem och jag kan intyga att dess läge var stabilt, men skamen över vad som hände denna traumatiska sommarkväll är något som kommer följa oss en lång tid framöver..

// Zuzan



Senap i påse







Marshmallow-konstruktion


RSS 2.0